Автор
Woman.bg

Какъв е перфектният годежен пръстен за теб?

Още от малки си представяме как един ден ще получим предложение за брак от мечтания принц на бял кон, като той може да падне на колене навсякъде - в ресторанта, в тесен кръг, или пък да организира специален флашмоб.

Замисляли ли сме се обаче някога какво би представлявал перфектният годежен пръстен за нас? Английско списание обяснява връзката между характера ни и това какво красиво бижу би било по вкуса ни.

Ако сме: Романтични и традиционалистки

Несъмнено тогава за нас един винтидж класически пръстен с перли би изглеждал много добре на ръката ни. Със същия успех на нашата натура би отивал и такъв с класическа форма и диамант.

Ако сме: Разчупени и нетрадиционни

Бижутерите съветват че тук сърчица и нестандартни причудливи форми като капка или квадратен диамант(камък) биха удовлетворили вкуса ни. Такъв тип дами, освен това, нямат претенции относно това дали пръстенът ще е в злато или сребро, стига да е съобразен със собствената им индивидуалност.

Как да си изберете булчинска рокля

Ако сме: Със собствен стил и не робуваме на тенденциите

В този профил се вписва жена, която например работи на свободна практика, пътува и по-скоро налага тенденциите, отколкото да ги следва. За такъв характер перфектният пръстен би включвал разноцветни камъчета като аметист или рубин, най-вероятно според зодията й, както и пръстен, който би носила съвсем небрежно, като единствено самата тя знае, че е годежен.

Свеж грим за лятна сватба от гримьорката на Джесика Бийл