Автор
Woman.bg

Летен шик: Седем дни в гардероба на една модна блогърка

Август е, лято е, време за почивка, в кяото можем да се отдадем на приятни емоции, спокойствие и...разглеждане на модни блогове за вдъхновение. Днес сме ти подготвили седем различни визии на канадската модна блогърка Джилиан Харис - ТВ водещ и интериорен дизайнер.

Понеделник

Райе и флорални мотиви

Много пъти сме казвали, че обожаваме тази комбинация, защото гарантира добро настроение, феерия от цветове и те кара да се чувстваш женствено и красиво.

Да или не: Стрийт стил визията на Зендая?

Вторник

Дълга рокля в цикламено

Макси роклите отново са на мода, без значение дали едноцветни или с флорални мотиви. Джилиaн предлага интересно предложение със спускащи се покрай врата презрамки и памучен плат.

Сряда

Нежна феерия

За средата на седмицата сладурната ни предлага да се отдадем на меката и ефирна материя на роклята с едри флорални мотиви.

Четвъртък

Бял деним+риза

За работна среща, или пък за излизане в парка, Джилиан е избрала бял разкъсан деним в комбинация със светлосиня риза, като двата цвята наистина са една неочаквано добра комбинация!

Петък

Рокля от деним+леопардово

Роклята от деним за това лято е абсолютен хит, доказаха го модни блогъри, дизайнери, както и стрийт визията на няколко от любимите ни известни личности. Брюнетката пък я комбинира с леопардов принт за още по-уникална визия!

Събота

Дълга полупрозрачна пола+топ

Няма по-красива и женствена пола от макси полата в пастелен цвят, категорична е Джилиaн. Ако пък тя е съчетана с топ в неутрално бяло, на нас визията определено ни харесва!

Неделя

Изчистена къса рокля със семпли бижута

На нас силуетът на тази рокля определено ни допада, тъй като подчертава по перфектния начин тялото на блогърката. Има определена детска безгрижност на тази визия, която гарантира лежерни летни изживявания.

Нежните брошки се завръщат на мода благодарение на Prada

А на вас, момичета, коя визия на Джилиан Харис най-много ви допада? Чакаме да чуем мнението ви в коментарите по-долу!