Някои професии изискват работа от вкъщи, ето защо е хубаво да си създадем уютно и удобно пространство като домашен офис.

Предлагаме ти няколко идеи относно това как да превърнеш офиса в "твоята крепост" и да се чувстваш добре, когато и да ти се наложи да седнеш зад бюрото у дома.

Като за начало интериорните дизайнери предлагат да направиш пространството си колкото се може по-персонализирано и да внесеш малко от твоето настроение в него. Ако обичаш да пътуваш, внеси малко от твоя авантюристичен дух с картини с градски пейзажи, като например статуята на свободата или Айфеловата кула, а защо не и Биг Бен.

Детски стаи, вдъхновени от Дисниленд

За да имаш всичко под ръка по всяко време, е хубаво да си купиш малко, но функционално шкафче само с няколко чекмеждета, които ще ти помогнат да намираш необходимото точно когато ти е нужно. Препоръчваме също така да се запасиш с папки и класьори, за допулнителен комфорт.

Относно осветлението - бъди креативна и избери настолна лампа в причудлива форма, или такава в ярък цвят като акцент в стаята!