Автор
Woman.bg

5 знака, че е време да го запознаеш със семейството си

Семейството е онзи съдия на която и да е връзка, който е от огромно значение, защото неговото одобрение в повечето случаи означава, че връзката ще продължи да се развива.

Представяме ти нашите 5 знака, че във връзката ви е дошъл моментът, в който е време да го запознаеш с роднините си, и респективно ти да се запознаеш с неговите.

Преспиваш толкова често у тях, че все едно живеете заедно

Много мъже до 30-тата си годишнина все още живеят със семейството си, поради липса на средства, или просто защото така са свикнали. Ако сте стигнали до там, че приспиваш у тях през вечер, определено е добре да знаеш с кого делиш покрив, дори неволно.

Тя винаги ти "праща поздрави"

Сещаш се, има един тип майки, които винаги се правят на любезни и пращат поздрави за теб по телефона, въпреки, че не те познават. Това е сигурен знак, че майка му иска да се запознае с теб, така че давай смело и го направи!

Как да превърнеш лeтния флирт във връзка?

Ходите между 6 месеца и година

Според психолозите, това е преломният момент, в който нещата между вас явно стават сериозни. Щом вече познаваш приятелите му, излизали сте и си получила тяхното удобрение, може би е време и да минеш през истинското му "семейство" - роднините.

Твоето семейство се интересува от неговата личност

Ако твоите родители задават излишни или не, въпроси относно личността на новия ти избраник, значи единственото нещо, което можеш да направиш, е да ги запознаеш! Реално няма какво да губиш, защото е по-добре да го направиш сега, отколкото да влагаш излишна мисъл и да задълбочаваш терзанията си относно това да го направиш ли, или не.

Семейството ти винаги те е подкрепяло

Има един малък процент от родители, които обичат децата си дотолкова, че им дават пълна свобода относно това с кого ще имат връзка. Ако и ти си от щастливките с такива родители, тогава наистина няма от какво да се притесняваш, нещата ще се наредят от само себе си! В този случаи ти препоръчваме дори да запознаеш вашите с него колкото се може по-скоро, дори в началото на връзката ви!

Как да разбираме мъжете по-добре?