Автор
Woman.bg

Вдъхновение за твоя стрийт стил: Роклята-риза

Както вече писахме, роклята-риза е сред топ тенденциите за лято 2015 и задължителна покупка на една градска, но стилна жена, която ходи по бизнес срещи, излиза с приятели, а вечер й остава малко време за летни партита на просторни тераси.

Представяме ти няколко модела рокли-ризи, които стоят прекрасно с аксесоари с интересни аксесоари, които да направят визията ти запомняща се.

Роклята-риза е алтернатива на обикновената рокля за лятото, която всяка от нас обича да носи, като може да бъде и официална, в зависимост от дължината и материята й.
Навитите ръкави на една такава ще вдъхнат допълнителна свежест и небрежност, като тя ще се съчетае перфектно с любимите бели кецове, или с такива в крещящ или пастелен цвят.

Офис дрескод за летните жеги

За контраст пък можеш да избереш шарена рокля-риза, която да съдържа в себе си един от цветовете на обувките ти и идеално да се впише за разходка, или лежерен ден на открито.

Ако ти изглежда прекалено широка за твоята фигура, подчертай извивките си с широк или тънък колан на кръста, като така визията ти ще бъде още по-стилна.

Представяме ти няколко модела дълги и къси рокли-ризи, които да изпробваш това лято, както и предложения относно това с какво да ги комбинираш!

На фокус: Роклята с преливащи цветове