Изневярата може да се превърне в спасение на връзката ви, вярваш или не, и дори да я заздрави и тя да тръгне в положителна посока.

Представяме ти причините, поради които това ще се случи, както и защо да преразгледаш отношението си към случайните забежки, според изданието Huffington Post:

Ще направи секса по-горещ

Вярваш или не, сексуалния ви живот ще се разнообрази, най-малкото защото ще искате да се докажете един на друг в по-голяма степен. Не говорим само за чувство за вина, а за разтоварване на напрежението помежду ви, което ще се случи в леглото. Важно е след като говорите и изгладите нещата, да пристъпите и към разрешаването на проблемите в спалнята, ако сте имали такива.

7 вида секс, които е желателно да практикувате в двойката

Ще ви сближи повече емоционално

Ако ти или той изневерите, но въпреки това решите да останете заедно и направите компромис, за да запазите това, което имате, значи наистина държите много един на друг. Проблемите и караниците покрай "аферата" ще са още едно преживяване в списъка на неща, през които заедно сте преминали - опит, който ще ви е полезен.

Ще ви накара да се оценявате повече един друг

В една връзка уважението е един от най-важните фактори, а то се гради с течение на времето и с течение на преживявания. Ако видиш, че човекът до теб е готов да ти прости дори изневяра, ще го цениш повече и ще се замисляш повече. За себе си на психическа основа ще се стараеш да говорите за това, което те притеснява и да не премълчаваш, защото ще знаеш, че човекът срещу теб си заслужава и ще искаш да го правиш щастлив.