Автор
Woman.bg

Криско и Веси Бонева са новите музикални звезди - гости на :PM CLUB

Артистичният дует Веси Бонева и Светлин Къслев ще взриви сцената на столичния клуб :PM CLUB с горещ микс от поп, хаус и ар ен би хитове, със специалното участие на VS Dance

На 24 юни, сряда, поп дивата Веси Бонева и хитовият композитор и продуцент Светлин Къслев, изявяващ се още като саксофонист и диджей под псевдонима DJ :Starlight, ще пренесат много летни емоции и настроение в столичния :PM CLUB. Артистичният дует ще се включи в поредицата музикални вечери “:PM Summer LIVE”, част от програмата през летните месеци.



На сцената на :PM CLUB през юни и юли, феновете на българската музика ще танцуват с хитовете на някой от най-актуалните изпълнители у нас – Криско (25.06), Мария Илиева (1.07), Графа (8.07), Ъпсурт (9.07), Рафи & Live Band (15.07), Орлин Павлов (22.07), Вяра Атова & Live Band (29.07) и др.

В последната сряда на юни, Веси Бонева ще ви потопи в магията на красивата музика с микс от поп, хаус и ар ен би хитове и мелодични вокали, изпълнени с много заряд. Чувственият звук на саксофона на Светлин Къслев, ще бъде специалния музикален щрих в програмата на вечерта. На 24 юни, част от селекцията от световни хитове, изпълнени от музикалния дует в авторски аранжименти, ще включва “Ain’t Nobody” на Chaka Khan, “Ready For Your Love” на Gorgon City ft. Mnek, “I Got You” на Whitney Huston, някои от най-емблематичните парчета на Dr.Dre, 2pac, Notorious B.I.G., Lauryn Hill, Faith Evans, En Vogue, както и авторски парчета на Веси Бонева. Поп дивата ще грабне публиката в :PM CLUB с уникалната си харизма и талант, и със сигурност ще превърне лятното ви настроение в танцувално.

***

На 25 юни, Криско ще гостува на най-актуалната сцена в нощна София - :PM CLUB. Рап звездата, превърнал се в един от най-популярните изпълнители в България и любимец на младите, отново ще вдигне градусите на настроението на традиционното черно парти в четвъртък вечер King Vanity Black. Изпълнителят ще представи супер хитовете за 2015-та “Златните момчета”, “Било квот било”, “Шапка ти свалям” и мн.др., а зад пулта ще бъдат диктаторите на купона DJ Doncho и DJ Go-Go.



Изпълнителят на годината за 2014-та на наградите на БГ Радио, продължава да бъде номер едно в музикалните класации с тоталния си хит “Видимо доволни”, превърнал се в най-скандалната песен в българския ефир за миналата година. През 2015-та, между приемиерите на няколко нови трака като “Златните момчета”, “Било квот било” и “Шапка ти свалям”, и запомнящото си участие в ТВ шоуто “Като две капки вода”, Криско Beatz продуцира и участва в съвместни музикални проекти с изпълнители като Сантра “Не ми убивай кефа” и най-новия супер хит на лятото с тийн звездата от “X-Factor” Гери-Никол “Ела и си вземи”.

Програма: