Автор
Woman.bg

Най-оригиналните булчински рокли на звездите

Сватбата е събитие от живота на всяка жена, което тя е свободна да планира по свой вкус и да остави собствения си почерк – от избора на рокля до бижутата, ресторанта и чантата.

Звездите имат свой поглед относно това как трябва да изглежда съвременната булчинска рокля - дали да бъде от една или две части, дали да има воал, както и какъв да е нейният цвят.

Представяме ти някои от най-запомнящите се, но различни и нестандартни булчински рокли на звездите, които ще се запомнят за всички времена с неподправения си стил и уникално излъчване.

Оливия Палермо

"Кралицата на стрийт стила" няма как да остане незабелязана през време на своя специален ден. Затова тя избра тоалет в две части - пола и нежна блуза към нея. "Обичам да добавям и цветен елемент към визията си и това бяха тези сини обувки Маноло Бланик", споделя Оливия за избора си на обувки.

Анджелина Джоли

Анджелина беше звездата, която въведе графичните елементи и принтовете в булчинските рокли, благодарение на уникалната си булчинска рокля за сватбата с Брад Пит миналата година. Тя беше изцяло украсена с рисунки на седемте им деца и носеше марката Versace.

Маникюрът за твоята сватба

Ким Кардашиян

Няма как да пропуснем и роклята на Ким Кардашиян в тази класация, тъй като тя се отличаваше с изрязани елементи и много добре подбрана кройка за фигурата на риалити звездата. Относно роклята, тя сподели, че ще я запази за дъщеря си Норт Уест, за да може тя да се омъжи в нея, когато порасне.

Нежните сватбени обувки на Сара Джесика Паркър

Кийра Найтли

Роклята на "готина балерина", както я определят журналисти от американско списание, определено се вписваше чудесно в цялостния стил на сватбата - рок излъчването на младоженеца и артистичния привкус на празненството. "Исках роклята ми да е такава, че да мога да я обличам отново и отново", разкрива английската красавица.

Кейт Мос

През 2011-та година, Кейт Мос завладя всички с нетрадиционната си сватбена одежда на Джон Галиано, а веднага след това се създаде вдъхновената от новата версия на "Великият Гетсби" ретро стилистика. Пайети, блестящи елементи и прави линии - какво повече да кажем?