Звездите също като обикновените хора обичат да пътуват и лятото е идеалният сезон за това, но имат своите трикове, с които си гарантират перфектната ваканция.

Еднозначният отговор на въпроса какво правят известните дами би бил: тренират!

Представяме ти нашата селекция от съвети на звездите относно това как си изкараш една страхотна ваканция, какви неща да носиш и как да си гарантираш страхотно настроение, заедно с порция снимки от звездните пътешествия.

Къмпингуването може да бъде луксозно

Дженифър Анистън

"Задължително си нося вода в самолета, заедно с торбичка пакетирана салата, в случай, че предлагат храна, която не ми харесва. Освен това понякога си поръчвам блъди мери. Най-добрият ритуал след пътуване? 30 минути на пътеката във фитнеса, когато имаш енергия за това!".

Джесика Алба

"Когато пътувам, смяната на климата ми влияе на имунната система. Ето защо вземам лекарство за лека настинка. Задължително в самолета си нося мокри кърпички на моята марка Honest, които ме предпазват от микробите".

Пригответе багажа за морето

Алесандра Амброзио

"Когато съм във ваканция и наблизо няма фитнес салон, правя йога в хотелската си стая. Това се случва 10 минути след като се събудя, а след това отивам на плаж и релаксирам колкото си искам".

Ели Голдинг

"Много често ми се налага да тичам от град в град, от държава в държава, например по време на турне. Тогава задължително намирам полянка или стадион, където да тичам, за да не губя форма и да имам енергия и тонус. Ендорфинът ми се покачва, чувствам се жива!".