Автор
Woman.bg

Да или не: Джинсите с кръпки на Кендал Дженър

Кендал Дженър е от знаменитостите, които диктуват правилата в света на модата в днешно време, има страхотен вкус и дава интересни и иновативни идеи за стрийт визия.

За разлика от по-голямата си сестра Ким, Кендал не обича разголените тоалети в латекс, а предпочита да изпъкне с елегантност и стил както на червения килим, както и на лежерна разходка по улицата в Ню Йорк.

Този уикенд тя беше снимана в дънки с една от най-актуалните тенденции в пачуърка – кръпките. За нея неделята се оказа щастлива и защото се сдоби с нов домашен любимец – бяло кученце, най-вероятно лабрадор, чиято снимка очакваме с нетърпение в профилите в социалните мрежи на Кендал.

Тенденцията на дънките с кръпки пък датира още от 90-те години, като сега отново се завръща на мода, особено когато е в съчетание с дънкова риза. Небрежна, но в същото време много младежки и стилно издържана – визията на Кендал със сигурност ни харесва, а на вас?

Артистичният полъх на дънките ни предизвикват да мечтаем и ни връщат неволно към стилистиката на Дивия запад, като те си отиват чудесно към която и да е риза.

Това определено беше успешна седмица за брюнетката от рода Кардашиян, защото тя направи и първия си интернационален пробив – като изгря на корица на Vogue Китай – модната библия - с фотосесия с преобладаващи цветове черно, бяло и червено.