Лятото е моментът, в който най-после можем да се отдадем на заслужена почивка, все пак планираме и мечтаем за този момент почти през цялата година.

Когато стане дума за пътуване, смяна на транспорт, или дълги разходки по непознати улици, винаги е важно да сме облечени удобно и правилно.

Предлагаме ти няколко дрехи и аксесоари като опорни точки на твоята визия, които да сложиш в куфара си за предстоящата почивка, представени от модния бранд Michael Kors.

Модерна раница

Раницата е от този тип аксесоари, които никога не излизат от мода, просто търпят своите модификации. Не е лоша идея да избереш такава от кожа в актуален нюанс, като камилска вълна, например.

Рокля/блуза с паднало рамо

Както вече писахме, падналото рамо е сред топ тенденциите за този сезон и има своето отражение във всички стилове на живот - от всекидневието, до травъл визията и вечерните партита.

Авиаторски очила

Авиаторските очила са много подходящи за цялостен завършек на твоята визия през лятото. Те стоят добре както в комбинация с рокля и пола, така и с дрехи в милитъри стил.

Плетена чанта/кощница

Чантата от естествени материи е основен аксесоар за лятото, защото доставя нужната доза екзотика. Освен това, тя не се нагрява и можеш да бъдеш сигурна, че ще предпази гланца ти за устни от разтапяне.

Плетена рокля

Плетената рокля е запазена марка на жената през лятото, особено когато е в бял цвят. Можеш да комбинираш с различни цветове, а се обзалагаме, че майка ти или баба ти имат по една подобна рокля в гардероба си, която можеш да вземеш назаем!

Дълга пола с колан

Дългата пола е много подходяща за разходка в градска среда в горещ летен ден. Избери такава в непрозрачна материя за фееричен ефект. Със сладък и закачлив колан ще имаш бохемска, но и визия, с която ще се впишеш в атмосферата на Милано или Париж.