Автор
Woman.bg

Домашния любимец като спасител на връзката ви

Много двойки решават да си вземат домашен любимец като един вид тренировка за дете. Представяме ти предполагаемите последици, които съвместната грижа за домашен любимец би имала върху връзката ви - благоприятните!

Превръща се в перфектното занимание
Когато сте си вкъщи, но не искате да се занимавате постоянно един с друг, домашното животно е перфектното занимание вкъщи, с което да се разсейвате. Особено в началото ще му се радвате толкова много, че искате да го опознаете и възпитате и да прекарвате колкото се може повече време с него.

5 знака, че той ще те покани на втора среща

Разбирате, че можете да разчитате един на друг
Това, че той ще се върне от работа по-рано, за да заведе болното ви куче на лекар, например, би трябвало да ти покаже, че можеш да разчиташ на него за помощ във всяка ситуация. Освен това, разпределянето на задачите, свързани с домашния любимец помежду ви, ще изгради отново доверието помежду ви. Сама ще се учудиш от партньора си и неговите способности да се грижи за малко същество!

5 сладки неща, с които да го изненадаш този уикенд

Ще накара мъжа до теб да си е по-често вкъщи

Разходките на кучето ще ви сближат отново, а ако си вземете коте, той ще си стои повече време вкъщи, благодарение на грижите, които трябва да полага. И така покрай домашния любимец, и вашата връзка ще порастне и развие в правилната посока.