Автор
Woman.bg

Как социалните мрежи ще ти помогнат да преодолееш раздялата

Социалните мрежи са нещо толкова широкоразпространенo в днешния свят, че вече ги приемаме като нещо съвсем нормално и като част от ежедневието ни.

Когато обаче става дума за личния ни живот – как влияят наистина профилите ни в социалните мрежи? Отговор дава американско списание.

Когато скъсате, бившият ти веднага ще разбере, че си си хванала друг
Особено ако си активен потребител на facebook и обичаш да опресняваш информацията за себе си постоянно, тогава ще смениш и статуса си, когато си намериш ново гадже. По пътя на логиката бившият ще разбере, че причината да скъсате все пак не са неговите вредни навици или досадната му майка, а по-скоро, че явно си си паднала по колегата, с когото се засичаш всеки път ня обяд и сега той е новото ти гадже.

5 знака, че той ще те покани на втора среща

Можеш да разглеждаш старите снимки на момчето, което те е зарязало и да се заливаш от смях

Все пак, това ще смекчи доста болката от раздялата и ще те накара да се почувстваш по-добре, вярваш или не. Всеки има излагащи го снимки в социалните мрежи.

Знаеш къде ходи бившия ти

Благодарение на Foursquare можеш да знаеш къде да не ходиш, за да не се натъкнеш случайно на някой. Така избягваш неудобните разговори и неловкото мълчание. Довери ни се: Това със сигурност ще ти помогне да преодолееш раздялата, поне в първите месеци откакто си сама.

Етапите, през които всяка връзка минава – II-ра част