Автор
Woman.bg

5 моделки разкриват тайните си за красива къдрава коса

5 от новоизгряващите модели на световния моден подиум споделят своите тайни за красива къдрава коса в интервю за известно списание.

„Не мия косата си твърде често, защото става прекалено суха. Използвам натурални масла, нищо с химикали и оцветители. От известно време не се опитвам да подреждам къдриците си– те стърчат на всички посоки и това е нормално. Искам да изглеждам колкото се може по-естествено“, Марина Нери, модел.

Ще ви отива ли къса коса?

„Много съм горда с къдравата си коса. Аз съм от малкото модели с подобен вид и това ме прави по-различна от останалите. Събуждам се и не правя нищо с косата си. Когато имах бретон, го подреждах, като леко напръсквах с розова вода, за да не се налага да използвам маша за коса и да го изправям“, Луз Павон, модел.

„Коса като моята е често срещана в Доминиканската република, откъдето съм аз. Въпреки че когато бях малка ми се подиграваха, че приличам на момче, аз си я запазих къса въпреки всичко и това е моята тайна за красота", Линейси Монтеро, модел.

Бъди модерна това лято с новия хит в прическите

„На 17 съм и съм от Лос Анджелис. Започнах работата като модел още когато бях на три години. Когато бях на 12 реших, че не искам да имам повече къдрава коса, ето защо майка ми скри всички преси за коса у нас. Аз обаче ходех по къщите на съседите и вземах на заем техните. Съсипах си косата и се наложи да я подстригвам, в резултат на което сега никога не бих я изправила отново! Харесвам я каквато е“, Изабела Пешарт, модел и певица.

„Когато започнах кариерата си в началото изправяха косата ми за фотосесии. Сега я държа къдрава, правя си маски от време на време с банан и зехтин. Вземаш два стари банана, намачкваш ги или ги пускаш на блендера и смесваш със зехтин“, Имам Хамам, модел.