Автор
Woman.bg

Стилна като звездите: Как да носиш черни дънки през лятото?

Черните дънки са задължителна дреха за всеки сезон – практични са, освен това оптично издължават фигурата и я правят да изглежда по-слаба.

Предлагаме ти 5 различни начина да носиш черен деним и да изглеждаш стилна и на място във всяка ситуация!

Професионално

Гуинет Полтроу умело показва как можеш да носиш дънки и пак да изглеждаш официално и на ниво. Можеш да комбинираш дънки с дължина три четвърти с официална риза или сако. Ако имаш под ръка остри обувки на висок ток, визията ти става още по-елегантна и ще изглеждаш като излязла от страниците на списание.

3 дрехи от деним, които е време да си купим

По френски

Ако обичаш райетата, можеш да носиш райе в бяло и черно с черни дънки и да изглеждаш много стилно. Миранда Кер е възприела тази комбинация, като е прибрала блузата в дънки с висока талия.

С висока талия+късо потниче

Дънките с висока талия са много актуални това лято, особено когато ги облечеш с късо потниче и сладки обувки. За завършена визия навий косата си на нежни букли, както обича да я носи Ариана Гранде.

Снимки: chicoverdoze.com

Секси

Когато комбинираш черни джинси с висока талия и копчета до ханша с бяла риза, няма по-секси комбинация. Това е мястото да отбележим, че тази визия е подходяща за дами с крушовидна фигура, както и такива с по-широк ханш.

Впити дънки+класически топ

Кендал Дженър доста често обича да се подвизава във впити черни дънки в различни вариации. Когато добавиш така актуалната шапка с периферия, идеално би се вписала в модните тенденции за това лято.

Лятно вдъхновение: телесен цвят