Красавицата и модел на Victoria's Secret сподели пред американско списание своя дневен режим за красота, стъпка по стъпка, час по час.

Предлагаме ти да се потопиш в нейния свят и да разбереш как постига Бехати Принслоо своята перфектна визия, чрез ритуалите си за красота.

Бехати без грим

8 сутринта: Когато се събудя, мия лицето си с измиваш лосион. Задължително избирам такъв от органични продукти, а след това тонизирам кожата с розова вода. Когато правя тези процедури, винаги завършвам с продукт със слънцезащитен фактор 50. За мен е много важно да избера такъв, който не е прекалено мазен, но няма определена марка, която използвам.

8,30 сутринта: Не нося много грим всекидневно, да не кажа изобщо. Иска ми се да можех да си слагам очна линия, но не мога сама! Рядко се случва да си сложа коректор или фон дьо тен. Луда съм по парфюмите, от друга страна, така че нося различни според настроението ми.

9 сутринта: Както при грима, така и при косата предпочитам нещата да са семпли. Затова я нося или на опашка, или пусната, но без някакъв продукт върху нея. Когато тренирам и се потя всеки ден, мия и косата си след това, разбира се, но избирам за това по-лек шампоан.

10 сутринта: Моят режим на тренировките е различен, в зависимост от ангажиментите ми. Преди модно шоу, например, тренирам по пет пъти в седмицата. За тренировки нося спортен сутиен и клин на марката Victoria's secret! Обикновено тренировките ми започват по това време на деня - 10 сутринта, и продължават до следобед, ето защо ще прескоча часовете между 10 и 5 следобед! Представете си, че тренирам 5 часа!

6 следобед/вечерта: Ако ще излизам вечер, използвам молив за очи, за да направя очите по-забелязващи се. В повечето случаи обаче си продължавам с нормалния си ритъм при грима и не слагам много. Относно парфюмите – за излизане вечер нося същия, който и през деня - слагам още един слой от него. Държа на ноктите си, ето защо е важно да имам хубав маникюр и педикюр“.

Снимки: Nydailynews.com, justjared.com

Бехати: "Йогата е начин на живот"

Какво похапват моделите на Victoria's secret след поредното шоу, разберете от видеото по-долу: