Автор
Woman.bg

Романтична и стилна: Разходката на Бионсе във Флоренция

Европейска Флоренция със своята уникална архитектура и най-голямата базилика в Италия привлича хиляди туристи от цял свят целогодишно. Сред тях понякога се случва да има и звезди, отишли инкогнито да усетят красотата на града, или просто да си починат далеч от хорските очи.

R'n'B дивата Бионсе, половинката й Джей Зи и малката им дъщеря Блу Айви са посетили романтичния, приказен и богат на история град тази седмица, разбираме от снимки, които красавицата постна в профила си в една от социалните мрежи.

За разходка в живописния град Бионсе беше избрала няколко тоалета, като най-запомнящият се от тях беше в две части - къси панталонки тип "пола-панталон" и късо потниче, и двете решени във флорални мотиви, съчетани с бяло дълго сако. Комбинацията е подходяща за разходка на открито, тъй като в момента във Флоренция е истинско лято.

Аксесоарите тя също е подбрала внимателно - остри обувки и така модерната чанта с ресни в телесен цвят.

От фотосите става ясно, че двамата родители са завели малката си дъщеря на лунапарк, като на един от тях Бионсе се е качила на въртележка заедно с Блу Айви.

Певицата не е пропуснала да се порадва на всички италиански удоволствия - опитала е както класическата пица "Маргарита", така и изкушаващия сладолед - запазена марка на страната.

Лятната визия на Бионсе – да или не?

Друг уловен момент от екскурзията на звездното семейство е когато Бионсе позира пред мраморните статуи - символ на Ренесансова Флоренция.

Една бизнесдама в жълто