Слънцезащитата отдавна не е понятие, свързващо се единствено с летните почивки и безгрижното време, прекарано на плажа. Днес има високоефективни продукти за слънце, които са толкова добре поносими и приятни за кожата, че ще искате да ги използвате всеки ден. Daylong продуктите на швейцарската дерматологична компания Galderma, са новите клинично доказани и препоръчвани от дерматолози слънцезащитни продукти, предназначени да предпазват кожата ви ежедневно дори и на клетъчно ниво.

Любителите на слънцезащитни продукти със сигурност ще се зарадват на продукта Daylong Ultra SPF 30 гел-флуид. С гел формула и лека текстура, продуктът е подходящ за ежедневна употреба, като основа за грим и е изключително толерантен към чувствителните и склонни към омазняване кожи. Без наличието на каквито и да емулгатори , уникалната лека текстура се абсорбира и нанася изключително лесно и оставя страхотно усещане върху кожата. Daylong Ultra SPF 30 е некомедогенен, хипоалергенен, без наличието на каквито и да е аромати и парабени, тестван под дерматологичeн контрол.

Най-преобладаващата форма на кожно увреждане е причинено от ежедневното излагане на слънчева радиация, която прониква през кожата до клетъчно и ДНК ниво. Ежедневното увреждане от слънцето е отвъд обикновеното изгаряне и зачервяване, което виждаме върху най-горния слой на кожата . То предизвиква молекулни реакции, причиняващи увреждането на клетките, преждевременното стареене на кожата и ДНК лезии , чиито резултат е рак на кожата.

След прекаран ден под слънчеви лъчи идва моментът за отдих на кожата с възстановяващия лосион Daylong After Sun Repair. Активно подпомагащ възстановителния процес на кожата, лосионът за след слънце е с капсулован ензим „ендонуклеаза“, който възстановява ДНК. В допълнение овлажнява стресираната от слънцето кожа със своите съставки глицерин, декспантенол и витамин Е. Daylong After Sun Repair се абсорбира бързо и разбира се, е без наличието на парабени.

Медицинският подход в клиничните тестове при продуктите Daylong, дава възможност да се оцени ефикасността от слънцезащитата, като преди това се изследват ефектите от увреждане от слънчевите лъчи до клетъчно ниво. Именно затова и Daylong защитава вашата кожа в дълбочина на клетъчно и ДНК ниво, като същевременно я предпазва от различни видове радиация – UVA, UVB и инфраред. Daylong са клинично доказани продукти, предпазващи клетките и ДНК от увреждане и клетъчна смърт, както и стареене на клетките и тъканите.

Вече няма място за притеснение за увреждането на вашата кожа. Daylong гел- спрей SPF 30 е уникален липозомен гел във формата на спрей за лесно нанасяне, с лека текстура и страхотно усещане върху кожата. Направен специално да предпазва чувствителните кожи срещу UV, UVB и инфраред лъчи, като осигурява подхранваща и възстановяваща грижа с витамин Е и алое вера. Любим продукт на всички привърженици на екстремните водни спортове поради силната си водоустойчивост.

Daylong застава зад цялостната протекция и превенция на кожата от вредите на слънчевите лъчи. Отдадени да насърчават ежедневната слънцезащита, която се поставя всеки ден – без лепкав ефект, без излишно омазняване и неприятно усещане върху кожата.

Daylong ни кара да осъзнаем, че кожата има нужда от грижа и защита всеки ден, независимо дали слънцето грее или не. Защото имаме само една кожа и е време да инвестираме в нея. Време е за слънцезащита, която е ежедневна, дълбока и цялостна.