Нека ви припомним, че само преди дни Бионсе се появи със зашеметяваща рокля на традиционния благотворителен бал Met Gala в музея "Метрополитън" в Ню Йорк.

Четете още: Коя е най-добре облечената звезда на Met Gala 2015?

Тоалетът от най-новата котюр колекция на Givenchy, на който се бе спряла сексапилната певица, се отличаваше с източните си мотиви, а в него Бионсе изглеждаше почти гола. Тя не разочарова феновете си и заложи на много плът, интересна прическа и поредица от предизвикателни пози.

Тази година тема на бала беше изложбата в музея "Китай: През огледалото", която представя модата от Изтока и интерпретациите й от Запада през вековете. Разгледайте всички звездни визии ето ТУК!

Звездата видимо обича да привлича вниманието върху себе си, споделяйки почти ежедневно снимки в социалната мрежа, на които демонстрира новите си тоалети.

Многобройните й почитатели дори коментираха, че манията на тяхната любимка да се снима преди всяка разходка, вечеря със семейството или светско събитие, започва да излиза извън контрол... Те я сравняват дори с кралицата на селфитата – Ким Кардашиян!

33-годишната съпруга на Джей-Зи бе щракната на излизане от офис в Ню Йорк в прекрасно настроение.

Бионсе гордо развяваше русите си коси, но най-силно впечатление направи дрехата, с която бе облечена. Майката на Блу Айви се бе спряла на къс гащеризон от деним на Stella McCartney, който бе комбинирала със стилни обувки също от деним на модна марка Charlotte Olympia.

Високата талия, сладките джобове и цепката в областта на кръста правят този гащеризон изключително секси и оригинален. Но не е ли прекалено предизвикателен за една майка? Какво мислите за визията на Бионсе?

Четете още: Бионсе крадe от сръбска певица!

Няколко часа по-късно звездата сподели няколко свои снимки в социалната мрежа: