Автор
Woman.bg

Жана Бергендорф с нов самостоятелен сингъл - „Невъзможни сме сами”

„Невъзможни сме сами” е заглавието на новия самостоятелен сингъл на Жана Бергендорф, чиято онлайн премиера се състоя точно в полунощ на 7-ми май. След супер успешните „Самурай” и „Играем с теб до края” в дует с Кристо, които бяха сред най-излъчваните парчета за 2014 г. и все още се радват на интерес от аудиторията, „Невъзможни сме сами” дава заявка да се превърне в следващия хит на магнетичната изпълнителка.

За музиката и аранжимента на проекта Жана отново се е доверила на Рей Хеджис и Найджъл Бътлър, които през годините са работили с артисти като One Direction, Bryan Adams, Boyzone, Cher, Tom Jones, Robbie Williams, Alanis Morissette, Carlos Santana и много други.

Българският текст на парчето е дело на Любо Киров. Той споделя, че се е ангажирал с удоволствие с този проект, защото като ментор на Жана в X Factor отдавна е искал да я подкрепи творчески и след победата й във формата.

Видеоклипът е режисиран от Георги Манов, работил с Jeremy? и Bears & Hunters. Още при първата му среща с Жана режисьорът е вдъхновен от яркото й присъствие и така стига до идеята да изгради сюжета върху динамичните отношения на героинята и метафоричното й превръщане в жива мишена. Партньор на изпълнителката в клипа е актьорът и професионален каскадьор Горан Гънчев.

Четете още: Вижте новото видео на Жана Бергендорф и Кристо