Автор
Woman.bg

Гергана от ''Женени от пръв поглед'' със секси снимки! (Снимки)

Гергана Капзамалова от „Женени от пръв поглед“ се пусна гола в нета.

Знойната красавица от хитовото риалити наистина е толкова ослепителна, колкото и изглежда. Само не можем да разберем този Георги какво все негодува?!

Гери обича да спортува и да поддържа тялото си и това се вижда от личните й снимки във Фейсбук профила й, пише hotzona.bg. Именно там Капзамалова, вече Веселинова показа секси тяло.

Мениджърката публикува снимки от плажа в Пунта Канта, но на всичките е сама, така че не става ясно, дали Гери е в Доминикана с Георги или с някой нов възлюбен.

На друга снимка, качена от Гери, пък се вижда тонизираният й гръб - ясно доказателство за това колко усилено тренира младата дама. Може би именно тази нейна амбициозност и лек нарцисизъм подразниха Георги и отношенията им бързо започнаха да се пропукват.

Още по време на сватбеното пътешествие, двамата започнаха да се опознават и някои черти от нейния характер не се харесаха на SAP консултанта.

Прогнозите са, че това ще бъде първата разпаднала се двойка… Вие на какво мнение сте, дами? Ще се разделят ли двамата или пък ще успеят да съхранят брака си?