В днешната статия ще обърнем внимание на две сладки бъдещи мами, а именно Зоуи Салдана и Рейчъл Билсън, които разходиха наедрелите си коремчета.

Ще започнем с красивата Зоуи, която потвърди, че очаква близнаци.

Актрисата и съпругът й Марко Перего си откраднаха един уикенд далеч от светската суета. Двамата решиха да си починат и да се подготвят за появата на бебчетата в луксозния комплекс Miramonte Resort & Spа в Палм Спринг.

Е, уикендът свърши и Зоуи отново е в Лос Анджелис, където бе щракната от папараци. Красива, естествена и без капка грим, тя бе облечена в нежна ежедневна визия, включваща тясна миди рокля на хоризонтално райе, светла жилетка, кремави сандали на ниска равна подметка и червена чанта.

Четете още: Бременната Зоуи Салдана позира без грим

Трябва да признаем, че са малко дамите като Рейчъл Билсън, които успяват да изглеждат стилно дори и през последните месеци на бременността.

Въпреки наедрялото коремче красивата 33-годишна актриса продължава да носи любимите си къси бохо роклички и да изглежда приказно в тях.

Преди дни фотографите издебнаха и заснеха чаровната Рейчъл, облечена именно в една такава бяла мини рокличка. Красива и лъчезарна, звездата представляваше истинска наслада за очите.

Четете още: Бременната Рейчъл Билсън без грим

Ето и още снимки на Рейчъл с нежни летни рокли: