Николета Лозанова крие неподозирани таланти. Моделката неведнъж е споделяла, че държи да се развива професионално. От плеймейтка се превърна в тв водеща, а сега и е текстопосец.

Дружката й Азис сподели в кадри, от престоя им в Мадрид, че Николета е създател на текста към новата му песен "Хей момиче".

Четете още: Николета: Явно съм достоен Човек

Не много отдавна двамата просто седнали на една скамейка и съчинили думите към актуалната песен. За съжаление обаче черновата била затрита, защото футболната съпруга създала невъобразима суматоха с дрехите си, които разхвърляла навсякъде, заяви кралят на поп фолка.

Двамата обаче бързо си спомнили думите към новото парче, защото идеята му е да разкрие истината за живота на самата Николета Лозанова.

В песента се разказва за предателства и разбити сърца. Азис сподели, че в момента е щастлив, защото се чувства обичан и важен. Преди време обаче му се случвало да бъде предаден от любимия човек. В тази връзка отбелязва, че мъжете не изневеряват нарочно.

"Мъжете не изневеряват умишлено. Те го правят с тялото си, но не и с ума си. Самият аз, малко или много съм мъж и мога да им бъда адвокат, въпреки че много ме е боляло от мъжка изневяра", споделя изпълнителят.

Четете още: "Бих убил предишния Азис"