Автор
Woman.bg

Роузи Хънтингтън-Уайтли предпочита фотосесиите по бельо

Британският супермодел Роузи Хънтингтън – Уайтли се чувства по-уверена, когато позира само по оскъдно бельо, отколкото на фотосесиите с повече дрехи.

Звездата на Роузи изгря на модния подиум през 2006г., когато красавицата подписа договор с "Victoria's Secret" и започна да се изкачва все по - нагоре и нагоре в кариерата си на супермодел.

В момента зашеметяващата блондинка има собствена линия бельо за модната марка Маркс и Спенсър и се радва на красива любов с британския актьор Джейсън Стейтъм, припомня БГНЕС.

"През по-голямата част от кариерата си съм била модел на бельо. Винаги съм се чувствала по-комфортно да дефилирам така, отколкото с много дрехи върху себе си. Въпреки че всеки има дни, в които не се чувства добре за снимки, коремът му е подут и дискомфортът те обзема, аз отново предпочитам снимките по бельо", разказа в интервю звездата.

Четете още: На коя й отива повече: Роузи или Рита?

Независимо от перфектното си тяло половинката на Джейсън споделя, че никога не би се снимала чисто гола, независимо от размера на заплащането. Според Роузи подобни снимки се изваждат от контекста и много често могат да създадат нежелани проблеми.

27-годишният модел твърди, че в последните години се усеща много по-уверена и че това вероятно се дължи на опита, който е придобила с времето.

Четете още: Джейсън Стейтъм и Роузи с лятна сватба