Необходими продукти:
За сос "Барбекю":
50 мл. кетчуп
50 мл. мед
60 мл. лимонов сок
черен пипер
сос "Уорчестър"
вода
Начин на приготвяне:
В тефлонов тиган с малко мазнина запържваме пилешките крилца до златисто.
Овкусяваме с черен пипер и сол и ги прехвърляме в дълбок съд, дъното на който е покрито с нарязан на жулиен лук.
Поливаме с горчицата, соевия сос и готовия сос "Барбекю", разреждаме с вода и оставяме да ври за 10-15 мин., като поддържаме желаната консистенция на соса с вода.
Цепваме чушлетата от едната страна и чистим семките. От сиренето, леко препържения бекон и копър правим семс, с която пълним чушлетата. Панираме чушлетата в брашно, яйца и галета. Пържим ги в малко олио, което покирва до половина и ги въртим до получаване на хубав златист цвят.
Намазваме със соса и за финал поръсваме с настърганите яйца.
Рецепта на Chef Петров за предаването "Усещане за жена"