Автор
Woman.bg

10 години от издаването на първия албум на Кание Уест

Рапърът Кание Уест се чувства "поласкан и смирен" от подкрепата на феновете си от издаването на първия си албум The College Dropot на 10 февруари 2004 г.

Рапърът издава дебютния си албум преди 10 години на 10 февруари. Днес той признава, че е поразен от постоянството на своите почитатели в продължение на цяло десетилетие.

"Моите фенове ме карат да се чувствам поласкан и смирен за безрезервната помощ и любов през последните десет години. Всеки ден се събуждам и опитвам да ви дам нещо, на което да се кефите и с което да се гордеете. Десет години по-късно аз съм същото хлапе от Чикаго, още мечтая, още се боря", написа той в Туитър по случай десетата си година на сцената.

36-годишната звезда, носител на 21 награди Грами, споделя, че животът му допреди 10 години, а и сега е една постоянна борба, за да се докаже като сериозен рапър. Той благодари на екипа си за положените усилия и общия им успех.

"Преди 10 години на този ден най-накрая пуснахме това, което беше творбата на живота ми дотогава: The College Dropout. Казвам "най-накрая", защото това беше дълъг път, постоянна борба и истински труд с любов с цел не само да се докажа на моите колеги и на публиката като артист, но и да направя това изкуство достъпно за света. Изключително съм благодарен на всеки един, вървял с мен по този път, който ми е помогнал, слушал е какво правим, давал е своя глас", написа Кание Уест в Туитър.

Четете още: Кание Уест пак раздава крошета

А ето как половинката му Ким Кардашиян го изненада:

Четете още: Сочното дупе на Ким