Автор
Woman.bg

Охранителите на Бирмата изхвърлиха Преслава! Певицата остана без дрехи (снимки)

Нова драматична история с Преслава и Жоро Бирмата в главните роли, се е разиграла в последни дни.

Горещата клюка донесе, че милионерът от Перник е изгонил звездата от дома си, след като тя имала смелостта да му вдигне скандал за изневерите му.

За следящите особените им отношения вече не е тайна, че самозабравилият се паралия от миньорския град периодично кръшка на една от най-желаните жени у нас. Подвизите в чуждите легла на нереализиралия се като футболист Георги Станоев лъснаха, след като самият той начеша крастата си на голям мъжкар, хвалейки се пред приятели, че е изневерил над 100 пъти на иначе преданата си половинка, пише "Всеки ден", цитира hotarena.net.

Четете още: Вижте как посрещнаха Нова година Николета, Валери, Азис и Петко!

Съмнения за това редовно гризяли рогоноската Преслава, но допреди дни тя си затваряла многократно очите. Този път обаче не издържала и вдигнала страхотен скандал на приятеля си. Драката помежду им се разпалила в къщата на Бирмата в един от луксозните столични квартали.

* Жоро и Преслава

В прав текст звездата на „Пайнер” го попитала докога смята да я унижава публично. Не взела обаче страха на баровеца и той й отвърнал, че животът си е негов и че ако той не се вписва в идеалите на певицата за идеално битие, е свободна да си търси късмета на друго място.

Добричлийката се опитала да налее акъл на по-младия си любовник, че ако продължи да си го слага където свари, обрича на крах връзката им и е близо денят, в който тя ще го зареже.

* Преслава

Ако се вярва на клюката, Бирмата почервенял от нерви, когато Преслава му заявила, че спира да спи с него, защото не се знае дали не е пипнал някоя срамна болест.

С това чашата преляла и женкарят извикал охраната си, за да изведат певицата от къщата му, където тя живее от две години. Не й дал възможност и време да събере дори вещите си от първа необходимост. Това била и причината от 27-ми декември насам Преслава да обикаля страната с един и същи тоалет.

Тъй като всичките й сценични облекла останали зад дуварите на къщата на Станоев, на няколко поредни участия – в Шумен, Стара Загора, София и Пловдив, певицата се появила с черна кожена рокличка.

* в Стара Загора

* в Пловдив

* в Шумен

* в София

Това стана и повод звездата да бъде неприятно коментирана из Интернет. „Тази рокля сигурно вече се е вмирисала от носене. Да ти съберем пари за нова рокля, Преси?!”, не спестиха критики към любимката си феновете не звездата.

Четете още: Нумероложка: Преслава преминава през труден период