Вибраторите се оказват отживелица, достойно заместена от мобилните телефони.

Възможна е ситуация, в която с помощта на телефона си, половинката ни може да управлява движението на бельото ни и да ни възбужда от разстояние.

Двойки далеч един от друг вече могат да станат още по-интимни с помощта на телефоните си.

Преди възможност за по-интимна близост даваха само палавите снимки, които успешно поддържаха огъня на връзката жив. Сега обаче, телефоните ни разкриват нов начин за запазване на страстта от дистанция.

Четете още: Почти реална виртуална любов

Ново бельо с дистанционно управление, което се регулира от специално инсталирано в телефона приложение. Това представлява новото изобретение, представено на тазгодишното изложение на потребителска електроника в Лас Вегас. Продуктът ще бъде пуснат за продажба през март тази година на цена от 129 долара.

Новият вид вибратор е създаден с цел да сближава двойките от разстояние. Така вместо да играят на безсмислени игри и да пишат безброй съобщения, могат да използват това време, като се насладят един на друг.

Четете още: Будилник-вибратор?

Изобретението включва специален масажор и блутуут, които заедно изпълняват различни вибриращи функции и гарантират пълна дискретност.

"Този продукт е готов да разруши всички бариери стоящи между двойките, разделени от разстоянието. Така всеки път, когато имат настроение, могат да се радват един на друг дори и да не са заедно", коментира създателят на устройството Суки Дънам.

Източник: БГНЕС