Автор
Woman.bg

Мери Джей Блайдж обича да си похапва по празниците

Певицата Мери Джей Блайдж обича да си похапва от всичко най-любимо по празниците.

Звездата признава, че всеки януари отделя огромна част от времето си за фитнеса, защото тя и семейството й не могат да се сдържат, когато става въпрос за любимите празнични ястия през декември.

"Много обичам семейните сбирки, запалването на светлините, спомените, готвенето. У дома всичко е храна за душата- от зелето през макароните със сирене до картофената салата и картофения пай. Това е много тежка храна в продължение на няколко седмици, затова след празниците опитвам да се върна във форма с фитнес", споделя певицата.

Четете още: Смарт чорапи ни учат да танцуваме

Мери Джей издаде първия си празничен албум "Весела Коледа" (Merry Christmas) тази година. В албума има вариации на класически коледни песни, включително "Little Drummer Boy", "Have Yourself a Merry Christmas", "Rudolph, The Red-Nosed Reindeer" и "When you Wish Upon a Star". Тя е отказала да придава съвременен облик на песните, защото искала албумът да има усещане за безвремие.

"Не исках да слагам бийт в песните, нито да има рапъри. Исках да бъде класически и традиционен, да накарам хората да се почувстват също както "Коледната песен" на Нат Кинг Коул ме накара да се почувствам, когато бях малко момиченце", казва Мери Джей Блайдж.