Актрисата Кийра Найтли си е купила къща за 4 милиона паунда в Лондон.

След скромната си сватба по-рано тази година Кийра не пести за нов дом. В къщата има две огромни спални, винарна и фитнес.

Красавицата е разгледала най-скъпите имоти в столицата на Великобритания и е открила дома, който отговаря на звездния й статус. Имотът струва почти 4 милиона паунда, по-точно 3,775 милиона. Кийра е купила къщата с пет спални, винарна и фитнес през септември след като обяви другия си имот за 3 милиона паунда в Източен Лондон за продажба.

Новата къща с площ около 260 кв.м. се намира в един от най-скъпите жилищни райони на столицата на Великобритания, известен с тихите си и спокойни улици. Състои се от 13 стаи на 4 етажа, има две големи спални и просторна градина.

Четете още: Къщи от бъдещето: M-22

Актрисата и съпругът й Джеймс Райтън, част от инди рок бандата The Klaxons, се врекоха един на друг в Южна Франция през май тази година. Миналата година Кийра разкри, че вече се замисля за семейство. Тя разказа, че не иска да се превръща в майка-домакиня, нито ще пожертва кариерата си, за да има деца.

След "Карибски пирати" Найтли има роли във филми като "Гордост и предразсъдъци", "Изкупление", "Коприна", "Опасен метод" и "Ана Каренина".

Предишният дом на актрисата бе в един от най-модерните райони на Лондон, известен с нощния си живот. Преди да го продаде Кийра обмисляше да го подари на по-големия си брат Кейлъб. Къщата имаше собствен кино салон и голяма небесно синя вана в една от спалните.

Източник: БГНЕС