Адаптацията на творбите на американския писател Джордж Р.Р. Мартин, "Игра на тронове", отнася приза за "Най-теглен сериал" за втора поредна година.

С 5,9 милиона тегления само чрез BitTorrent третият сезон на сериала е гледан незаконно повече пъти, отколкото е гледан легално. Последният излязъл сезон е събрал около 5,5 милиона легални зрители в САЩ.

Най-голямата част от незаконните сваляния са били през първата седмица след старта на сериала по НВО. През първата седмица на излъчване броят на легалните и нелегалните зрители на хитовите серии почти съвпада. В проучването не са взети предвид сваляния от други сайтове, като The Pirate Bay и Kickass Torrents, което вероятно означава, че крайният брой на свалените епизоди е дори по-висок от посочените данни.

В списъка с най-сваляните сериали се нареждат "Опасно лош" и "Живите мъртви". Последният сезон на "Опасно лош" е бил свален близо 4,2 милиона пъти, според TorrentFreak, а "Живите мъртви" - 3,6 милиона пъти.

"Теория за големия взрив", "Как се запознах с майка ви", "Родина", "Викинги", "Костюмари", "Ханибал", "Стрелата" и последният сезон на "Декстър" също са включени в класацията.