И трите са майки и трите се гордеят с перфектни фигури. Каква е тайната им? Ще разберете от тази статия.

Да, тези известни красавици са богати и биха могли да се подложат на ред процедури за отслабване и извайване на перфектна фигура. Но за Джесика Алба, Синди Крауфорд и Хайди Клум залагат на здравословна храна в комбинация с усилени тренировки.

Благодарение на тяхната дисциплина и упоритост те могат да се похвалят с красиви и стегнати тела.

Джесика Алба


Красавицата е висока 1,67 м и тежи 57 килограма. Дори след като роди втората си дъщеричката през 2011 година тя бързо успя да се възстанови от бременността и раждането. Винаги с перфектна визия, тя дължи добрата си фигура на лесен хранителен режим, който не крие.

Джесика залага на движението и на правилото 3-2-1. Казано по друг начин – 3 основни хапвания, 2 междинни и минимум 1 литър вода на ден.

Синди Крауфорд

На 20 или на 47 години Синди Крауфорд не изглежда по-различно (поне в тялото). За да поддържа формите си, красавицата спазва диетата „Зоната“, която разделя дневния хранителен прием на следните пропорции: 40 % протеини, 30 % въглехидрати и 30 % мазнини.

Четете още: Ким Кардашиян: Тялото ми се върна! (снимки)

Хайди Клум

Професионалният фитнес треньор Дейвид Кирш бе мъжът, който качи Хайди на подиума за шоуто на Victoria's Secret през 2005 г., седмици след като роди сина си Хенри.

Според сп. People Клум се е върнала във форма (и успява да поддържа фигура си), благодарение на нисковъглехидратна диета, включваща: протеинов шейк за закуска; броколи, пиле и салата за обяд, течна храна за вечеря и няколко бадема между храненията.

Четете още: Хайди Клум: 4 деца ми стигат!