Автор
Woman.bg

Грозен скандал с флашки и СМС-и в ''Музикална академия''

Лют скандал с флашки и СМС-и се разгоря тази вечер в "Музикална академия".

Поводът беше видео, излъчено в предаването, в което Катя от "Ритон" подава на Кичка Бодурова флашка, дадена й от Жоро Христов. На нея бил албума на Рут Колева, а Катя дори предаде точно думите на певеца: "Много ще се смееш!" "Тя ме обижда, никой не я е нападал нея. Ако не го беше правила, никога дори нямаше да ми направи впечатление, ако я видех на улицата. Сцената е моя, никой не може да ми я отнеме и дори ми става мъчно за тези малки деца, които трябва да се конкурират с мен. И един съвет от мен - кръстосвай си краката, не е хубаво за една дама да стои разкрачена", заяви Кичка Бодурова по адрес на Рут Колева веднага след излъчването на видеото.

Четете още: Кичка към Рут: Ти си много просто момиче!

"Никога не съм обиждала Кичка, не съм я наричала: стюпид гърл, бич и т.н. В това предаване съм в качеството си на човек, който да защитава отбора на млади изпълнители. Говоря обективно, но нямам нищо против нея. Въпросът е, че ми казахте, че мога само да мечатя за кариера като на Кичка. Никой не може да ми казва за какво да мечтая", отряза Рут Катя и Кичка в типичния си рязък стил.

Кичка Бодурова обаче заяви, че отношението към нея от страна на младите било продиктувано от Тони Димитрова, която пращала СМС-и на Рут, за да я поощрява в лошото й поведение, съобщава "Блиц". "Тони Димтрова й написала: "Браво, дайте да сринем Кичка" и затова Рут се държи така", заяви "легендата".

"Аз получих СМС от Тони Димитрова и там пишеше да поздравя прея за страхотния й глас и Рут като неин ментор. Препратих го на Рут, тъй като Тони няма телефонния й номер", каза Мариана Попова. "Имаше продължение за Кичка, бях там като се чете този СМС. Много си млада да забравяш", поряза я обаче Катя от "Ритон", на което Мариана злобно отвърна: "Млада съм, но съм раждала".

Четете още: Продуцент на Адел хвали Рут Колева

Сред хиляди разправии, Рут накрая прочете СМС-а от Тони Димитрова, който гласеше: "Поздрави Прея, че със страхотния си глас има силата да заглуши фалша, злото и кича на Кичка...!"

"Кичка трябва вземе някакво лекарство против злоба. Ядосва се, че нейната кариера вече е приключила, въпреки опитите да я продължи. Завижда на младите, че имат страхотни гласове и бъдещето е пред тях. Жалка е!", коментираха пък зрителите във фейсбук скандала в ефир.