Автор
Woman.bg

Празнични прически, вдъхновени от наградите AMA

Събития като Американските Музикални Награди никога не са лишени от сериозна доза звездно присъствие, стил и блясък.

На тазгодишното издание, провело се в Лос Анджелис, станахме свидетели на множество интересни решения, свързани с визията и красотата на звездите.

Някои от тях успяха да ни вдъхновят дотолкова ,че да се замислим дали да не копираме прическите им. Поводът, разбира се, ще бъдат коледните и новогодишни празници.

Небрежната прическа на Тейлър Суифт, акцент, в която е любимият ѝ бретон, придава много нежен и същевременно изискан вид. Съчетана с бледи устни и очи, опушени в кафяво и златисто, създава изключително празнично впечатление.

Четете още: 4 звезди със страхотни бретони

Тейлър Суифт

Царицата на ретро стила в музиката несъмнено е Кристина Агилера, чиято слабост към ярките червила и платинено руса коса винаги ни пленява. Ако имате средно дълга коса, то елегантната прическа на Агилера е страхотно решение за празничната ви визия.

Четете още: Вижте как се промени тялото на Кристина Агилера през годините

Кристина Агилера

Подчертайте очите само със златни сенки, тънка очна линия и изкуствени мигли, а на устните сложете червило в искрящ цвят.

Ако харесвате прибрани коси, можете да почерпите вдъхновение от Джордин Спаркс и нейната висока опашка-плитка, както и от младата музикална звезда Ариана Гранде, която бе заложила на обемна и накъдрени опашка, внушаващо магическа приказност на хубавото ѝ лице.

Четете още: На коя й отива повече: Джордин Спаркс или Деми Ловато?

Джордин Спаркс

Четете още: Млада певица с глас като на Марая Кери

Ариана Гранде

И за десерт ви оставихме смелите предложения на Кели Озбърн и Никол Ричи. Пънк шик ще наречем стила в прическите им и определено му засвидетелстваме най-искрените си симпатии.

Четете още: Кели Озбърн: „Тялото ми не е перфектно, но го обичам“

Кели Озбърн

Четете още: Харесва ли ви: Визията на Никол Ричи

Никол Ричи