Автор
Woman.bg

„Революционерът” д-р Никълъс Перикон ни учи как да бъдем "Вечно млади"

На определен етап от живота си всеки от нас си задава въпроса как да забавим стареенето и съществуват ли методи, които могат да намалят драстично процеса на остаряване?

Никълъс Перикон е автор на няколко книги, най-вече по темите за отслабване и запазване на младежки вид. Последната му книга "Вечно млади" ни запознава с нутригеномиката - науката, която ни показва как да променим заложената в нас генетична информация, така че да подмладим напълно кожата и тялото си.

Известният дерматолог е открил начин за превенция на болестите, свързани с остаряването, като в същото време кожата се запазва млада и организмът се чувства жизнен. Въз основа на науката нутригеномика неговата програма задейства гените и биохимичните процеси, свързани с подмладяването, чрез суперхрани, хранителни добавки, хранителен режим и рецепти за ястия, подпомагащи изгарянето на мазнини; практикуване на йога и достатъчна почивка.

„Вечно млади”е публикувана за първи път в САЩ през 2010 г. Методите му на работа са прилагани от много от звездите на Холивуд. А ето и малка част от отзивите им:

“С всичко, от витамините до великолепната си серия козметични продукти за кожа, д-р Перикон не само ми помогна да изглеждам по-добре, но да подобря и качеството си на живот.”

- Ума Търман-

“Д-р Перикон предлага лесна и разумна програма, която води до удивителни резултати.”

- Шерил Кроу-

“В програмата на д-р Перикон има много неща, които съвпадат с личната ми философия. Едно от тях, например е, че като човек с италиански корени, винаги съм ценял вълшебните свойства на зехтина. Д-р Перикон даде съвсем ново измерение на този и други натурални продукти.”

- Стивън Тайлър, Аеросмит-

Голяма почитателка съм на д-р Перикон и неговата философия, че „истинската красота е в крепкото здраве“. Във „Вечно млади“ ще откриете тайната на вечната красота, чудото на вълшебните храни и хранителни добавки, които ще подмладят лицето и тялото ви. Благодаря ви, д-р Перикон!”

- Ева Мендес, актриса

Чрез тази книга вие може да промените начина, по който работят гените ви, и да почувствате невероятното им действие. Научете как да преодолеете наследствените фактори и да подобрите здравето и външния си вид, прилагайки съветите на д-р Перикон. Промени ще бъдат неизбежни, така ще изглеждате и ще се чувствате значително по-млади отколкото сте всъщност.

За автора:

Професор е по медицина в мичиганския университет “Michigan State University’s College of Human Medicine“, където е завършил и магистратурата си. Перикон е считан за радикал в обществото на дерматолозите. Сравнява методите си с тези на Игназ Семелвайс, който през ХІХ век е обявен за „спасителят на майките” заради налагането на дезинфекцията като абсолютно задължителна.

Книга: " Вчено млади"
Автор: д-р Никълъс Перикон
Издателство: Intense