Автор
Woman.bg

Николета ще вземе първото си интервю в предаването си

В първото си авторско интервю Николета Лозанова показва Цветелина Янева в нова светлина - като изключително набожна и вярваща жена, която често ходи на църква.


В кариерата си Цветелина Янева е започнала да приема нещата далеч по-спокойно. Пред Николета певицата коментира, че широко дискутираната война между поп-фолка и рапа е изкуствено раздухван скандал от позабравени поп-изпълнители. Цвети Янева коментира факта, че в своите песни често засяга теми като секса за една нощ: „Никоя тема не е табу за поп-фолка, но изпълнителите, които държат ниво, държат и как да са изказани нещата!”.

Четете още: Николета разкри защо е блондинка

Певицата призна, че не би направила дует с рапър, но би експериментирала с поп-изпълнител. “Отличен 6” Цвети Янева би написала на певицата Галена. От всички свои колежки в поп-фолк музиката Цветелина не би работила единствено с Андреа. Ако все пак това стане, на самите снимки би било много интересно, защото двете дори не си говорят, сподели през смях Цветелина Янева. “Когато съм влюбена, съм несигурна и неопитна. Имам опит с една единствена дълга връзка и не знам каква е лошата страна на това нещо”, разголва душата си Цветелина и подчертава, че в момента е щастлива и мечтае за много деца и голямо семейство.

Четете още: В гардероба на: Цветелина Янева