Звездата от сериала "Отчаяни съпруги" се появи с новия мъж до себе си през уикенда, след като пази връзката си с него в тайна няколко седмици.

45-годишният предприемач и 38-годишната Ева били забелязани на вечеря в ресторант в столицата на Мексико, Мексико Сити. "Той беше лудо влюбен в нея и я ухажваше като истински джентълмен", разкри запознат източник пред списание "People".

Хосе, който е президент на Телевиса, най-голямата медийна компания в Латинска Америка, беше забелязан за първи път с Ева в ресторант Серафина в Ню Йорк през октомври. Тогава той беше сбъркан с бившия приятел на актрисата Едуардо Крус, с когото тя се раздели през юни миналата година, и това стана повод за слухове, че двамата отново са се събрали.

Ева и Едуардо веднага използваха акаунтите си в Туитър, за да отрекат слуховете. По-рано този месец беше съобщено, че актрисата има връзка с "богат, успешен бизнесмен от Мексико". "Тя е много щастлива и е лудо влюбена в него", разкри запознат източник.

Красивата Ева е сама след раздялата си с риалити звездата Ернесто Аргейо, с когото се запозна, докато продуцираше предаването за запознанства "Готови за любов" през август.

Четете още: Ева Лонгория става кмет

Четете още: Ева Лонгория е в депресия