През цялата си бременност Николета Лозанова почти не наддаде килограми и остана все така секси, макар и с наедряло коремче.

След раждането на дъщеричката си Никол, тя стана дори по-слаба и стегната от преди да забременее.

"Никога не съм спазвала диети и не съм се вглъбявала в това да броя калории или постоянно да следя килограмите си, да драматизирам за всеки грам отгоре, това не е в мой стил. Установих, че несъзнателно извършвам упражнения за стягане на тялото, покрай отглеждането на Никол. С нея тичаме, падаме, ставаме и така откроих няколко техники, които в домашни условия дават резултат, а именно:

Клекове –повечето жени погрешно правят клякането само наполовина. При пълният клек мускулите на седалището се натоварват в доста по-голяма степен. Клековете се правят 4 серии по 15 повторения.

Четете още: Николета: Никол е доказателство, че нямам пластични операции (снимка)

Клекове с подскоци - Застанете в позиция на клек, в която левият крак е свит напред в 90 градуса, а десният назад в 90 градуса. От тази позиция със скок преместете краката, така че десният крак да е свит напред, а левият назад. Ръцете трябва да са поставени през цялото време на хълбока. Повторете бързо упражнението в продължение на една минута.

"Глутеус мост" - легнете на пода по гръб, със свити крака, сложете на таза си тежест от няколко килограма и бавно повдигнете таза. Задръжте в горно положение две секунди и спуснете. Повторете 20 пъти по 4 серии.

Източник: likealady.bg