Автор
Woman.bg

Скандалната Калина: Всяка жена е ку*ва, без майка ми!

Вероятно помните Калина Паскалева в ролята на съблазнителка в предаването „Островът на изкушението“.

Брюнетката обаче е решила да се изявява вече на друго поприще. Калина разкрива тайните на родния елит с дебютната си книга „Дневникът на една курва“, епизоди от която публикува в известен ежеседмичник.

Паскалева даде първото си интервю в предаването "Поверително от NL", в което споделя повече подробности около скандалния си проект:

"Посветих първия епизод на Георги Илиев, защото той е най-големият. До ден днешен все още много млади момчета искат да приличат на него, подстригват се като него, купуват си подобните на неговите очила, имитират маниера му, но той е един единствен, няма да има втори като него. Познавах Жоро Илиев лично, седели сме на една маса, познавам много други такива хора.

Познавам най-големите в България, някои от тях не са вече живи. И за радост на някои или тъга на други, аз гордо мога да им подам ръка и те ще ме поздравят. Историята за Жоро Илиев е реална, моя, запознах се с него на един мач на Лаута, запознах се и с други доста известни хора от неговото обкръжение, запознах се с начина му на живот, с това как се забавляват, винаги след всеки мач по дискотеките.

Четете още: Скандална книга разкрива тайните на родния елит

Да, присъствала съм на много от купоните и той ми направи рождения ден в София, там видях вече тези момичета, за които ще пиша по-нататък в поредицата, за техния начин на живота и за това как те възприемат нещата и дали ги възбужда да бъдат част от тази обстановка. С днешна дата виждаме най-различни момичета по кориците на списанията и можеш да станеш звезда реално за един ден, а дали си точно такава, според мене не.

Излишно е да казвам, че минаваш по дълъг път, за да стигнеш на корицата на това еротично списание, спиш с определени хора и това не е тайна за никой, но никой не си позволяваше да го изрече на глас, аз си позволявам да го напиша в тази поредица, защото съм го видяла и виждам как това се е отразило на психиката на тези момичета. Едва ли те са вярвали, че трябва да ду*ат на пет човека, за да ги снимат някъде, но всичко си има своите жертви, смятам, че с днешна дата те са ок с това нещо.

Калина заедно с майка си

Всяка една жена е курва без майка ми и какво точно означава курва? Дали ще ти дадат 1000 лв на ръка след секс или ще те заведат на Малдивите, Сейшелите или все тая, с човек когото ти не обичаш, не мисля, че има значение. Хората, които четат тази поредица, ще си помислят „да и тя е такава“ и е решила да разкаже за всички, защото е застаряващ секс символ. Не разказвам тази история за това, а защото има много родители, които живеят в провинцията и пускат момичетата си в София, като те им казват, „да, ще стана телевизионна звезда, ще стана топ модел“, но те не знаят реално зад лъскавата фасада какво седи. Аз пиша тези неща, защото това може да бъде и вашата дъщеря.

Била съм на най-скъпите места из целия свят, возила съм се в най-хубавите коли. Обядвала съм и съм вечеряла в най-скъпите ресторанти, спала съм в най-хубавите хотели, имах късмета да бъда с мъже, които обичам или хайде не обичам, но много харесвам. Наситих се на този начин на живот е не търся вече това.

Калина Паскалева

Не ме притеснява ако някой се познае в моите истории, конкретно ще кажа за историята с Джизъса, това не е история, която се е случила на мен. Но подробностите ги знам от много близък негов човек. Знам къде главният герой е водил момичетата, за да прави секс с тях или да се забавляват, виждала съм как се държи с тях, не ме е потърсил за сметка. Да, с днешна дата той има семейство, но в крайна сметка, той срамува ли се от миналото си? Дали е минало, настояще или бъдеще, това си знае само той. Аз описвам това, което съм чула и това, което знам." - приключва излиянието си Калина.