Тази сутрин Николета намери нов начин да промотира предаването си "Поверително от NL".

Бившата Плеймейтка и настояща водеща пусна снимка в своя профил във Фейсбук, на която по доста неестествена начин е прегърнала колежката си Лили, известна с участието си в "Биг брадър". Както знаете, Лили има рубрика в предаването на Ни Ло, в която обикаля светски партита и коментира гостите им.

Фотосът бе придружен от следния статус: "Обичаме да се събуждаме с прекрасни новини. Вижте последната такава - сензационен папарашки удар с холивудски привкус, тази събота в "Поверително от NL". Вече в най-гледаното време ! Събота точно в 22 часа"

Четете още: Емануела: Имам операция като на Анджелина Джоли

В четвъртия брой на "Поверително от NL", екипът на предаването ще покаже с коя българка е вечерял неназована холивудска знаменитост. По традиция в шоуто ще бъде представена и личната изповед на родна звезда. Този път това ще бъде фолк звездата Емануела, която ще разкаже подробности около развода си пред Жени Калканджиева, която също преминава през тежък период в личен план.

Освен това в предаването ще бъдат показани и кадри от сватбата на Петко и Яна, на която присъстваха доста личности от родния елит.

Четете още: Петко и Яна се ожениха! (снимки + видео)

Део и новата му приятелка Мариана също ще станат участници в изданието.

Четете още: Део показа новата си приятелка (снимка)