Автор
Woman.bg

Запознайте се с Джейми Дорнан: Новият Крисчън Грей!

Вълнението около това кой ще изпълни ролята на Крисчън Грей във филма по бестселъра "50 нюанса сиво" продължава.

Първоначално медиите гръмнаха с новината, че в кожата на Крисчън ще се превъплати нашия любимец Иън Сомърхолдър, който се оказа и фаворит на вас, читателките на Woman.bg

След него официално ролята прие актьорът Чарли Хънам, който само месец по-късно се отказа от златната възможност, като причина затова той посочи прекалено натоварения си график, но като че ли малко хора му повярваха ...

От Universal Pictures побързаха да му намерят заместник възможно най-скоро, тъй като снимките на продукцията започват през ноември. Филмът трябва да тръгне по кината през август 2014 г.

Вчера стана известно името на новия претендент за титлата "Грей", това е ирландецът Джейми Дорнан. Горещият актьор е известен преди всичко с участието си във фентъзи поредицата Once Upon a Time (Имало едно време).

На големия екран Джейми ще си партнира с актрисата от филма "Социалната мрежа" Дакота Джонсън, който ще изпълни ролята на Анастейжа Стийл - студентка по журналистика, която среща ексцентричния милиардер Крисъчн Грей и започва напрегната сексуална връзка с него.