Стилисти, интериорни дизайнери и сватбени агенти се обединяват около актуалните багри за сватбите през есента, които по традиция са също толкова много, колкото и тези напролет.

Есента е често благосклонен сезон за вдигане на сватбени тържества заради приятната прохлада, озарена със светлина от нежно слънце, меки природни краски и очарование от последните мигове преди студът да ни затвори на топло.

Ако ви предстои сватбено тържество и все още не сте измислили общата концепция на събитието – цветни акценти в тоалетите и интериора – то следващите предложения ще са ви от полза.

Кафяво и зелено

Земните тонове преобладават през есента, което значи, че можете да взаимствате идеи от природата. Заложете на кафяви или зелени покривки, салфетки, посуда, а защо не и на кафяви и зелени балони.

Не подминавайте акценти в декора като шишарки, кестени, клони, круши...

Оранжево

Ах, оранжево е второто име на слънчевото жълто, само че носи още повече идея за жизненост и настроение. Есента определено има нужда от малко живец.

Тъмнолилаво

Тъмнолилавото е разкошен есенен цвят, който носи аромата на сини сливи и сочността на сладко грозде. Доста гастрономически започнахме, но ще завършим с това, че лилавото е дълбок и мистичен цвят, който носи в себе си едновременно усещане за близост и красота, любов и елегантност.

Бургунди

Ако искате да украсите сватбата си със страстни нотки цвят, то несъмнено трябва да се доверите на цвят бургунди. Богат, царствен и изключително пленяващ нюанс на тъмночервеното, с което сватбата ви ще се превърне в спектакъл на стила и любовта.