Марката на MaxMara Fashion Group с размери от 48 до 56 насочва погледа си към истинските жени - заразително оптимистични и динамични.

Новата колекция с име „Women are back” е създадена именно за тях, защото те държат на себе си и обожават да се обличат така, че да показват женствеността си през целия ден.

Точно такива изключително женствени и красиви дами, олицетворяващи образа на вечна елегантност, внедрена в градски лайфстайл, взеха участие в ревюто на Marina Rinaldi.

Специални гости на събитието и модели бяха: ТВ водещата Мартина Вачкова, Катя от дует „Ритон”, световно известната оперна певица Цветелина Василева, любимата на всички Людмила Йовчева от X Factor и модела Виктория Минева.

„Няма възраст за това как се чувстваме”, сподели Мартина Вачкова. „Това е и философията – на всяка възраст можем да се чувстваме красиви, да станем известни, да опитаме нещо ново.”

Специален поздрав към всички отправи Людмила от X Factor. Емоционалното й изпъление на „’O sole mio” остави всички присъстващи без дъх.