Орех

Той е незаменима храна за мозъка. Препоръчва се за лечение на атеросклероза, хипертония, анемия, стомашни и чернодробни заболявания, зъбен кариес, възпаления в тялото.

Морков

Разрез на морков прилича на човешко око, зеницата, ириса. Днес науката доказва, че морковите подобряват значително циркулацията на кръвта и зрението.

Домат

Доматът има четири камери и е червен на цвят, което ни кара да го сравняваме със сърцето. Той лекува сърдечни заболявания и помага за сформирането на нови червени кръвни клетки.

Портокал

Портокалът, грейпфрутът и другите цитрусови плодове приличат на жлезите на гърдите при жените.Тези плодове предотвратяват образуването на кисти в гърдите, мастни тъкани, запушване на каналите, възпаления.

Джинджифил

Наподобяващ стомаха, джинджифилът е безценно лекарство при всякакви стомашни проблеми. Също така, той потиска кашлицата, облекчава чувството на гадене при бременност, помага при ставни и мускулни болки и има противовъзпалителни свойства.


Авокадо

Точно девет месеца са необходими, за да порасне едно авокадо – от цъфтежа до узряването на плода. Авокадото уравновесява хормоните на жената, помага за бързото разделяни с излишните килограми след бременността и възпрепятства появата на рак на шийката на матката.

Маслини

Описани са и в Библията, маслините символизират началото. С форма на яйчници, те имат благотворно влияние върху женската полова система. Редовната консумация на маслини предотвратява възпаления, гъбички, инфекции и развитието на бактерии на яйчниците.

Смокини

Това е другия плод споменат в библията. Ако маслината е плода на жената, то смокинята е плода на мъжа. Растящи по двойки, те напомнят тестиси, а вътрешността на смокинята наподобява семенна течност. Смокинята спомага за активното произвеждане на сперматозоиди увеличаването на подвижността им. Препоръчва се срещу стерилитет и импотентност, както и при простата и възпаления на пикочните канали.

Банан

С форма на пенис, бананът дава сила на мъжкия полов орган. Той действа като афродизиак при мъжете. Освен това е хранителен, спомага метаболизма и предотвратява появата на стомашни язви.

Кромид лук

Приликата между люспите на лука и епидермалните клетки, които имат функцията да предпазват тялото ни от вредните влияния на външната среда, е показателна. По същия начин лука предпазва цялото ни тяло от бактерии, причини за различни болести.

Пчелен мед

С подредените плътно една до друга правилни шестоъгълни килийки, восъчните пити с мед, наподобяват клетките, формирали тъканите в човешкото тяло. Този природен продукт е безценно лекарство за целия ни организъм.