Супермоделът Тайра Банкс се отчаяла от опитите да стане майка. Затова тя е решила да осинови дете.

"Ще имам деца, без значение дали ще дойдат от мен или при мен. Открита съм към всякакви варианти, като не изключвам и възможността за осиновяване", заяви 39-годишната черна перла в шоуто "Аксес Холивуд".

Тайра допълни, че още от 9-годишна възраст изпитвала майчино чувство и дори е предвещавала, че ще се сдобие с наследник чрез осиновяване.

Четете още: Тайра сменя кожи

"Тогава казах на моята майка, че искам бебе, което не е задължително да излезе от мен - че мога да го взема от някъде и да го отглеждам. Тя ми обясни, че това се нарича осиновяване. Тогава заявих, че точно така искам да направя", разказа Банкс.

Четете още: Тайра Банкс - по-красива от всякога!

В друго интервю пък Тайра разказа, че кариерата й е летяла най-стремително нагоре именно тогава, когато не е мислила за никакви диети.

"Най-високите върхове в работата си достигнах, когато бях леко пухкава. Тогава си помислих защо да се боря с извивките си, след като точно тогава получих награда "Еми", два пъти влязох в списъка на най-влиятелните хора на Time, а шоуто ми - "Американски топмодел", беше суперпопулярно? И всичко това с голямото дупе", заключи Тайра, пише ''Монитор''.

Четете още: Правят сериал за живота на Тайра Банкс