Дами, подчертайте красотота и чара си всеки ден, бъдете винаги в перфектна форма и пръскайте цветно настроение с цветни сенки за очи всеки ден!

Бъдете всеки ден различна, подбирайки различен цвят според облеклото, настроението и повода.

Изберете желаните цветове от палитрата, която отговаря на вкуса и нуждите ви.

В повечето случаи жената решава да отиде на работа без грим или само със спирала или очна линия. Недейте обаче да се ограничавате и да си мислите, че цветните сенки не са за ежедневието и за офиса. Напротив, правилно подбраните и нанесени нюанси може да преобразят цялостната ви визия и лицето ви да грейне!

Днес на козметичния пазар ще откриете голямо разнообразие от сенки – сухи, течни, кремообразни или под формата на стик, представени в изключително богата цветова гама.

Нека ви покажем четири подходящи начина как да нанесете цветните сенки за работния ден:

Класическата очна линия винаги допринася за страхотен, дълбок поглед. Защо обаче вместо черна не се спрете на синя или зелена очна линия – елегантно и красиво решение за вашето ежедневие.

Четете още: Сребърна нишка

Определено лилавите сенки са много секси и придават чувственост на погледа. Но не използвайте прекалено тъмен нюанс и и не напластявайте сенките за очи.

Прасковените цветове върху клепачите ви са страхотен начин да приковете погледите върху себе си. Те са ярки и впечатляващи и идеални за все още топлите есенни дни.

За да увеличите визуално очите си, използвайте блестящи светли сенки и забравете за матовите тъмни оттенъци и прецизния очен контур. Какво ще кажете за грим в светло зелено? Този цвят е толкова красив и свеж, идеален за сегашното време. Добавете една усмивка на лицето и сте готова за важната бизнес среща!

Четете още: Хиалуроновата киселина - животът на кожата