Разделени или не – Божинов се чувства задължен да подкрепя майката на дъщеря си във всяко начинание. Е, няма такава любов!

Колкото и да взимат на подбив Николета, ценностите, мечтите и характерът й, едно не може да й се отрече – случила е на мъж!

Тук не става въпрос за сляпото му увлечение и смелостта да остави първото си семейство, нито за хилядите евро, за да я зарадва. Просто футболистът даде на жена си това, които малцина мъже правят – абсолютна подкрепа в преследването на мечтите!

Четете още: Венета за Николета: Някои просто прибързаха да се хвалят, но днес мълчат!

Макар и разделени, въпреки слуховете за изневери, трети, четвърти, пети... във връзката, Божинови се оказаха опасен тандем. Валери не просто се появи в пилотния епизод на придаването й (уж случайно), а дори се нави да заснеме рекламното промо!!

Венета два дена подред се олива да разяснява на дълго и широко как е смачкала по рейтинг тунингованата си съперница. Е, Николета не каза нищо по въпроса, независимо дали има защо, а просто благодари на хората, които й помогнаха!

Тя обаче не пропусна да се похвали със своя най-голям капитал – помощта на Валери. Божинов щедро отделя от времето си, за да зарадва майката на дъщеря си, пишат от kliuki.ws

Четете още: Николета: Ще трябва да одобря новата на Валери