Автор
Woman.bg

Допада ли ви: Новата прическа на Амбър Роуз?

Сексапилното мамче Амбър Роуз е известна с множеството си промени що се отнася до нейната визия. Тя обича всичко цветно, смело и нестандартно и не веднъж е демонстрирала стил, който не се харесва на всички, но пък за сметка на това тя е оригинална и обожава да е различна.

Късата коса е запазена марка за Амбър, която гордо показва освен пищни форми и екстравагантни прически и цвят на косата.

Сочната мулатка с италианска и ирландска жилка е известа с предизвикателните си визии, които допаднаха на Кание Уест, преди той да се преориентира към друга сочна мацка (Ким Кардашиян), а от миналата година съпругът й Уиз Калифа се радва на нейните женствени извивки.

Четете още: Вдигната прическа за дъждовни дни

Освен това тя редовно изненадва своите любими с нова прическа. Преди дни попаднахме на нейни снимки, на които Амбър целува нежно сина си Себастиан.

Направи ни впечатление колко щастлива изглежда красивата блондинка, а новата и зиг-заг прическа също ни допадна. Както винаги звездата е предизвикателна и смеем да твърдим, че е оригинална. Да видим коя ще е следващата известна личност, която ще копира тази зиг-заг тенденция...

Какво ще кажете за новата визия на Амбър?

Четете още: Така или иначе... Амбър Роуз