Есента е тук и звездите започнаха да показват своите последни дизайнерски придобивки в сферата на меките пуловери и удобни суитчъри.

Тази седмица станахме свидетели на интересно есенно дефиле, в което бяха показани няколко впечатляващи модела топли горни дрехи. От тях избрахме да ви представи три – на Сиара, на Шерил Коул и на Хейли Стейнфилд.

Френската модна седмица официално приключи , а какъв по-добър повод да се впуснеш в шопинг приключение из бутиците на най-актуалните дизайнерски къщи в Париж? Сиара вече направи своята обиколка по магазините облечена в интересен розов ансамбъл.

Нейният пухен пуловер в бебешко розово е дело на Doriane Van Overeem и определено заслужава вниманието ни.

Останалата част от тоалета са латексова пола на Topshop, слънчеви очила на Miu Miu и обувки на Gianvito Rossi.

Следващата горна есенна дрехау която привлече вниманието ни, е суитчър на бранда Givenchy, който видяхме по-рано върху звезди като Лили Колинс и Анна Дело Русо.

Дойде ред и на певицата Шерил Коул да облече супер модерната дреха, а това тя направи в стилно съчетание с високи ботуши на Stuart Weitzman, черна чантичка с дълга дръжка за през рамо, авиаторски очила и кристална огърлица на Kenneth Jay Lane.



Хейли Стейнфилд се появи на светско събитие в Мадрид облечена в платнена блуза с подплата на Markus Lupfer с бляскава апликация на уста.