Не сме си мислили, че две филии хляб, малко кашкавал и масло биха допринесли за такава невероятна кулинарна наслада!
Този вкусен сандвич на скара е идеален за бърза закуска, за късна вечеря и дори за парти вечер с малко или много хора.
Най-важната съставка на тази рецепта е враг номер едно почти на всяко едно дете – лукът!
Зехтина се загрява в тефлонов тиган, добавя се щипка черен пипер, малко сол и нарязаният на ситно лук, който трябва да се карамелизира и да придобие златисто-кафяв цвят. Добавете малко захар към сместа и бъркайте още 5 минути.
Нарежете два тънки слоя кашкавал и до поставете на скарата за 3-4 минути (не забравяйте да го обърнете и от двете страни), докато придобие златист цвят.
Намажете две филии с масло и поставете кашкавала по средата. Добавете малко от сладкият лук и няколко листа кейл (къдраво зеле).
Кейлът е тъмно зелен, с наситен и сочен вкус, който може да се овкуси със силни подправки – пипер, соев сос, силни сирена, винегрет, бекон и панцета.
Има няколко различни разновидности. Готви се лесно и няма опасност да го разварите.
Добър апетит!
Четете още: Супа от тиква с канела и билки