Не сме си мислили, че две филии хляб, малко кашкавал и масло биха допринесли за такава невероятна кулинарна наслада!

Този вкусен сандвич на скара е идеален за бърза закуска, за късна вечеря и дори за парти вечер с малко или много хора.

Най-важната съставка на тази рецепта е враг номер едно почти на всяко едно дете – лукът!

Зехтина се загрява в тефлонов тиган, добавя се щипка черен пипер, малко сол и нарязаният на ситно лук, който трябва да се карамелизира и да придобие златисто-кафяв цвят. Добавете малко захар към сместа и бъркайте още 5 минути.

Нарежете два тънки слоя кашкавал и до поставете на скарата за 3-4 минути (не забравяйте да го обърнете и от двете страни), докато придобие златист цвят.

Намажете две филии с масло и поставете кашкавала по средата. Добавете малко от сладкият лук и няколко листа кейл (къдраво зеле).

Кейлът е тъмно зелен, с наситен и сочен вкус, който може да се овкуси със силни подправки – пипер, соев сос, силни сирена, винегрет, бекон и панцета.

Има няколко различни разновидности. Готви се лесно и няма опасност да го разварите.

Добър апетит!

Четете още: Супа от тиква с канела и билки